Sunday, March 04, 2007

Chicken-potato casserole


We cooked one of my current favourites: chicken-potato casserole. Riksu's mom makes something like this, but we developed the recipe by adding blue cheese, and now it is delicious.
The recipe (in Finnish, sorry):
400 g kanan filesuikaleita
1–2 pussia peruna-sipuli-suikaleita
ruokakermaa
sinihomejuustoa
valkosipulia
mausteita (mustapippuri, timjami, basilika, rosmariini jne.)
Paista kanan filesuikaleet pannulla. Kaada paistovuokaan peruna-sipuli-suikaleet ja kanasuikaleet. Murenna joukkoon sinihomejuustoa ja pieneksi silputtua valkosipulia sekä heitä mukaan mausteita maun mukaan. Lorauta kaiken päälle ruokakerma ja laita vuoka uuniin (225 °C) noin tunniksi. Kannattaa välillä vilkuilla, ettei pinta pala. Jos pinta alkaa ruskistua liikaa, laita päälle folio.

PS. I have decided to use coloured thumbnail photos from now on.

No comments: